Dakkapel biedt veel voordelen

Een dakkapel draagt enorm bij aan de ruimtelijkheid van uw woning. Buitenshuis oogt uw woning ineens fors ruimer, maar nog belangrijker: in het vertrek zelf, waar de dakkapel zal worden geplaatst, zult u ineens een zee aan ruimte en licht erbij krijgen. Zeker wanneer de dakkapel een groot gedeelte beslaat van het oppervlak.

Dakkapel laten plaatsen door de vakman

Wanneer u het echter niet ziet zitten om zelf een dakkapel te plaatsen, maar dit graag wilt uitbesteden een de vakspecialist, dan bent u bij RS Aannemersbedrijf aan het juiste adres!

Ons aannemersbedrijf is gevestigd in Rotterdam en werkt regionaal door heel Zuid-Holland.

Voor specialistische werkzaamheden op maat zijn wij landelijke operatief.

Betaalbare prijzen

Ons bedrijf is ervaren in het ontwikkelen & plaatsen van dakkapellen. Of u nu een brede of smalle dakkapel wilt laten plaatsen; wij realiseren dit vlot en vakkundig voor u. Daarbij kunt u rekenen op ons advies; wij denken met u mee waar nodig en zullen uw wensen geheel in kaart brengen. Wij hanteren betaalbare prijzen voor het plaatsen van dakkapellen.

Offerte aanvragen

Meer informatie, of direct een vrijblijvende offerte op maat ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wanneer u hierbij alvast de (geschatte) maten doorgeeft van de dakkapel en eventueel uw wensen, dan kunnen wij u een prijsindicatie afgeven.