Een trap is meer dan een trap

Mensen zeggen wel eens dat een geslaagd interieur afhangt van kleine dingen. Nu is een trap niet bepaald klein in formaat, maar blijft de trap bij de meeste mensen een ondergewaardeerd onderdeel van het interieur. Dat is jammer, want in onze opinie kan de schoonheid van een trap het verschil maken tussen een geslaagd interieur en niet geslaagd interieur. Het wordt hoogstens tijd om het over trappen te hebben.

Laten we maar even aannemen dat de trap in uw huis dagelijks gebruikt wordt. Deze trap verlengt de beneden- met de bovenverdieping. Bij de meeste mensen staat de trap in de woonkamer of de overloop (een ruimte waarde voordeur zich ook vaak begint). De mogelijkheden op het gebied van trappen zijn tegenwoordig oneindig en dus kan een trap een waardevolle toevoeging aan ieders Interieur zijn.

Materialen die het verschil kunnen maken

Zoals al eerder benoemd kun je een trap in vele kleuren en maten bestellen. De keuze voor het materiaal is een belangrijke wanneer je de trap wilt laten matchen met het interieur. Materialen waarbij een geslaagd eindresultaat bijna vanzelfsprekend is, zijn: PVC, laminaat, massief hout, linoleum combi en kurk combi. De kunst is om deze materialen in één te laten vloeien met het gekozen interieur. Heb je bijvoorbeeld voor een gladde gietvloer gekozen? Dan kan een trap van massief hout met een steunbalk van metaal hier goed op aansluiten.

Het kan natuurlijk zijn dat je niet blij bent met je huidige trap. Als dit inderdaad het geval is, kun je er voor kiezen om een trap te laten renoveren. De traprenovatie kosten liggen nou eenmaal een stuk lager dan de aanschafprijs van een nieuwe trap.

Zoekt u traprenovatie, of algehele woningrenovatie in Rotterdam, dan bent u bij RS Aannemersbedrijf aan het juiste adres.