Garagedeuren Rotterdam, de mogelijkheden

RS Aannemersbedrijf voert uw verbouwingen vakkundig uit en levert maatwerk. Dit doen wij alweer ruim 8 jaar sinds onze oprichting in 2007. In principe is iedere verbouwing mogelijk, zo ook het creëren van een garage voorzien van bijvoorbeeld elektrische garagedeuren.

Garagedeuren op maat

Om onze klanten extra goed van dienst te kunnen zijn verwijzen wij graag door naar JCN Deuren, waar men een zeer riant aanbod treft van werkelijk iedere voorkomende garagedeur. Men heeft de keuze uit elektrische garagedeuren, garagedeuren met een extra deur, of eenvoudige houten garagedeuren. Door dit volledige aanbod draagt de website bij aan de meest complete keuze aan garagedeuren in Rotterdam. Heeft men eenmaal een garagedeur naar keuze gevonden, dan kan deze geheel op maat gemaakt worden en geïnstalleerd worden. Hebt u liever dat een aannemersbedrijf dit voor u uitvoert in Rotterdam, dan kunt u ons natuurlijk te allen tijde benaderen hiervoor. U koopt de garagedeur online (naar de juiste afmetingen), en wij kunnen deze voor u implementeren in de garage. Gebruikt u de garage daadwerkelijk voor het stallen van uw voertuig, dan is een elektrische garagedeur een aanrader. Wordt de garage gebruikt als “schuur” (wat ook nogal eens voorkomt), of als opslag/ annex werkruimte, dan geniet de garagedeur voorzien van separate deur de voorkeur.

Geld besparen op auto onderhoud? Dat is mogelijk bij een zelf-sleutel-garage!

Een garage die wij in het verleden hebben geholpen is autobedrijf Philip+ in Schiedam (tegen Rotterdam-Overschie aan). Deze garage betreft over het zogenoemde doe-het-zelf concept, waardoor je flink kunt besparen op auto onderhoud. Vroeg of laat zal uw auto onderhoud nodig hebben, echter kan dit soms flink in de kosten lopen. Door bij een doe-het-zelf garage zelf de onderhoud aan uw auto te doen bespaart u flink op de kosten. Via de website reserveert u heel gemakkelijk een van de beschikbare bruggen. Dit is al mogelijk voor een bedrag van € 10 per uur. Daarnaast kunt u voor een meerprijs van € 5 (per uur) een gereedschapswagen huren, zodat (bijna) alle reparaties uitgevoerd kunnen worden. Zijn sommige reparaties voor u te hoog gegrepen, dan bieden de experts van Philip+ DHZ uitkomst. Van een kapot achterlicht tot een piepende snaar; het is allemaal mogelijk. Daarnaast kan uw auto bij een dergelijke garage van een goedkope apk keuring worden voorzien. De Apk keuring kan worden uitgevoerd op zowel een benzine- als een dieselauto. De prijzen hiervoor bedragen respectievelijk € 19 en € 39. Combineer je de apk keuring met een grote of kleine beurt, dan is de apk zelfs gratis! Het is dus zeker de moeite waard om bij een zelf-sleutel-garage, als Philip+, langs te gaan.