Hulpmiddelen voor verfklus

Wanneer wij op locatie schilderswerkzaamheden uitvoeren, krijgen we steeds vaker van klanten de vraag waar wij de paintgripper (verfbushouder) hebben gekocht. Een logische vraag, want dit hulpattribuut is namelijk niet verkrijgbaar binnen de gangbare groothandel of bouwmarkt. Wij kochten hem op internet via de website Paintgripper.nl

Dit is ‘m dan, het ideale hulpmiddel

Verfset, hulpmiddel voor verfblik

Ter verduidelijking, de paintgripper is een inzetmiddel wat aan het raam bevestigd wordt. De zwarte draaiknop zorgt dat ‘ie in één beweging wordt vastgeklikt aan het raam en met één beweging heb je ‘m weer los gedraaid en bevestig je ‘m weer ergens anders. Raamkozijnen lakken/schilderen op onmogelijke plekjes wordt op deze wijze gemakkelijk haalbaar. Doordat hij even gemakkelijk is los te maken als vast te zetten (zonder noemenswaardig krachtgebruik), hoeft u niet bang te zijn verf te morsen; er wordt niet losgerukt en de verfspetters vliegen dus ook niet in de rondte!). Ook het opbergen van kwasten tijdens de schilderbeurt vormt geen enkel probleem. Door de handige kwastensteun hebt u daar geen omkijken meer naar; het uitdruipen gebeurt boven het open verfblik. Daar dus ook geen omkijken meer naar!

Hier bestelt u de paintgripper

Dit innovatieve product verdient wat ons betreft meer aandacht dan alleen onze klantenkring. Leest u ons bericht en denkt u dat de paintgripper u ook goed van pas zou komen, dan brengt u natuurlijk een bezoek aan de website Paintgripper.nl.

Schilderwerk graag uitbesteden?

  • Schilderswerk regio Rotterdam: Wilt u de jaarlijkse schilderbeurt uitbesteden aan de expert, vraag dan snel een offerte bij ons aan. Ons ervaren team van schilders is u graag van dienst in de regio 010. U ontvangt een vrijblijvende offerte na het invullen van het aanvraagformulier.