Is het slot kapot?

Het slot is kapot en u kunt niet meer naar binnen. Al tijden liep het slot vast of stroef. Nu is het echt gebeurd: het slot zit helemaal vast. Na de WD40 geprobeerd te hebben op het slot is er toch echt een slotenmaker nodig. Wij repareren en vervangen dagelijks sloten. Als het slot stuk is helpen wij u graag weer verder. Het vervangen of repareren van het slot gebeurt altijd door een slotenspecialist. Heeft u vragen over een kapot slot? Bel de slotenmaker direct.

Het cilinderslot

Eén van de meest gebruikte sloten voor woningen is de cilinderslot. Deze is opgebouwd uit een cilinder met bijbehorende behuizing. De stiften, plaatjes of kogeltjes zorgen hierbij voor een blokkade van de cilinder. Deze unieke combinatie heeft alleen uw woningsleutel. Pas wanneer u de sleutel in het slot steekt en omdraait, wordt de blokkade opgeheven en de deur geopend. Het slot is veilig qua werking en heeft meerdere contactpunten met de deurpost. Voor inbrekers is het vrijwel onmogelijk om een sleutel na te maken.

Slotenmaker in Amsterdam

Met de slotenmaker in Amsterdam behoren uw problemen met sleutels en sloten tot de verleden tijd. Zo’n bedrijf levert dag en nacht een service voor iedereen die hun slot niet open krijgt, een sleutel verloren is of buitengesloten is. De specialisten van dit bedrijf kunnen uw deur openen meestal zonder schade, zelfs indien de sleutel afgebroken in het slot zit.


Sleutels kwijtgeraakt?

Slotenmaker / biedt u de snelste sleutelservice. deuren open zonder te forceren, dus geen onnodige schade voor het openmaken van uw deur. direct nieuw slot plaatsen na het openmaken van uw deur is uiteraard geen enkel probleem. daarnaast kunt u voor veiligheidadvies van uw huis terecht bij De snelste slotenmaker in Amsterdam.