RS aannemersbedrijf monteert al sinds 2007 de meest geavanceerde keukens op maat voor onze klanten. Dit doen wij binnen de regio Rijnmond. Er zijn echter klussen die wij met liefde aan de ontwerper en maker van de keuken overlaten. Unieke bedrijven. Een dergelijk bedrijf is het in Oudewater gelegen RestyleXL. Bouwers en bedenkers van (o.a.) landelijke keukens.

De mannen van RestyleXL hebben wij in actie gezien tijdens een nieuwbouwproject. Hoe vaak komt het voor dat de designer zelf aanwezig is om aanwijzingen te geven ..? Het bijkomstige vakmanschap om de keuken helemaal passend te plaatsen (en ter plekke design aanpassingen te verrichten), is van ongeëvenaarde klasse wat ons betreft. We waagden er graag even een item aan.

Paradepaardjes

Het mag wat kosten, maar dan heeft de klant ook wat: 

  • Keukens ontwikkeld van oud (sloop!) hout
  • Keukens opgebouwd uit natuurelementen als hout, metaal, steen
  • Iedere keuken helemaal naar de maten van de woning
  • Loungebeleving op maat
  • Duurzaam en jarenlang keukengenot!

Is de landelijke droom voor iedereen weggelegd? Een dergelijke keuken is een luxe-item. Nee dus. Het arbeidsproces voorafgaand om deze keuken tot stand te kunnen brengen, is intensief. Neem hierbij de kosten mee voor een keukendesigner en je hebt een top-segment product gecreëerd. 

Top-luxe in wording

Opvallend genoeg past deze keuken in vele type woningen. Oud- en nieuwbouw varen er wel bij; je woning krijgt immers een oppepper van statuur. En door het industriële karakter van de landelijke keuken is hij extreem goed te integreren binnen zowel oud- als nieuwbouw.

Je ruikt de houtgeur door het hele huis

Dit is de keuken die niet mag ontbreken in je woning… Meer weten? Www.RestyleXL.nl

Landelijke_keukens_afb_1