Er is veel over te doen geweest: het dimmen van LED verlichting. Gebruik je dit in een fitting met dimmer functie, dan is dimmen eigenlijk geen optie. Producenten van LED lampen zijn uiteindelijk met de oplossing gekomen in de vorm van dimmers. Deze zijn middels voornamelijke twee populaire mogelijkheden te gebruiken, namelijk als draaiknop en via een afstandsbediening. LED verlichting is hiermee weer een stap dichterbij gekomen als het gaat om integratie binnen onze privé woonsfeer. Ook op zakelijk gebied maakt LED verlichting een innovatie door, waarmee de integratie in bedrijfspanden weer een stap dichterbij is gekomen. Ons bedrijf, RS Aannemersbedrijf, realiseert iedere aanleg van specialistische LED verlichting voor bedrijven.

Bedrijfsmatige LED verlichting

LED verlichting zorgt voor een dermate heldere verlichting, dat het normale daglicht als het ware wordt nagebootst. Binnen bedrijfspanden -waar maar weinig daglicht binnenkomt en waar deze revolutionaire technieken worden toegepast- lijkt het alsof er diverse dakramen aanwezig zijn. Maar niets is minder waar: het gaat hier om LED panelen, welke dimbaar zijn. Wie het eerder gezien heeft kan niet anders dan diep onder de indruk zijn van de fantastische mogelijkheden van LED panelen!

Onlangs hebben wij een muziekstudio voorzien van dimbare LED panelen, het effect is magistraal te noemen; het hele kleurenpalet is te gebruiken middels een afstandsbediening, maar ook daglicht kan nagebootst worden! (En dat in een relatief donker bedrijfspand).

Muziekstudio met LED licht

LED