Laptopkast laten installeren door een aannemer

Er bestaat altijd een kans dat uw woning, bedrijf of kantoor bezocht wordt door inbrekers. Ook kantoren zijn zeker een populair doelwit van inbrekers. Zij bekijken van te voren eerst goed waar de zwakke beveiligingsplekken zitten en ook zeker waar de waardevolle spullen zich bevinden. Hetzelfde geldt voor bedrijfsruimtes en woningen. Elk pand of huis heeft zwakke plekken wat betreft de veiligheid en inbraakmogelijkheden. Om inbrekers uit uw ruimtes te houden, of om de schade te beperken die ze kunnen aanrichten, zijn er een aantal mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor alarmsystemen, GPS-trackers, Camerabewaking en ook verschillende soorten kluizen. Zo heb je de sleutelkluis, brandwerende kluis en de laptopkluis. De Laptopkluis of ook wel genoemd de laptopkast, is een kast waar veel verschillende laptops in geplaats kunnen worden. Deze kasten verschillen in groottes en sommige worden vergrendeld met behulp van een sleutel, maar er bestaan ook varianten waarbij elke laptop een eigen sleutel heeft.

De installatie van de laptopkast

De laptopkast is best een grote kast en is een ontzettend goede aanwinst voor uw bedrijf of kantoor. Zo kunnen de werknemers de laptops snel, veilig en eenvoudig opbergen in de kast en zijn uw bedrijfseigendommen een stuk veiliger. De laptopkast kan bovendien ook worden uitgerust met wieltjes en zodoende kan deze makkelijk worden opgeborgen of verplaatst worden. De laptopkast kan zelf geplaatst en geïnstalleerd worden, maar kan ook zeker door een aannemer geïnstalleerd worden.

Zelf doen, of hulp van RS Aannemersbedrijf

 

  • Deze kasten kunnen best zwaar zijn en daarom is het in sommige gevallen verstandig om een aannemer in te schakelen. Wij van RS Aannemersbedrijf zijn u graag van dienst. Woont u in Rotterdam of omgeving, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.
  • Voor de kleinere varianten en varianten waarbij er slechts een laptop in geplaatst kan worden, is er geen aannemer niet nodig.
  • Deze varianten zijn geschikt voor thuisgebruik of de kleinere kantoren en wegen niet zoveel, hierdoor is dit eenvoudig zelf uit te voeren.