Slotenmaker met 24-uursservice

Is er een slot kapot, dan begrijpen we allemaal dat we een slotenmaker inschakelen – en het liefst wel zo snel mogelijk. Een kapot slot brengt de nodige urgentie met zich mee; want afhankelijk welk slot disfunctioneel is, neemt de kans op inbraak gestaag toe. Buiten dit onveilige aspect, zal een verzekeringsmaatschappij de schade bij een woninginbraak, waarmee een kapot slot gemoeid was, niet dekken. Urgentie is geboden. In dergelijke gevallen schakelt u een Slotenmaker en​ sleutelmaker met 24u service in. Zij zijn zelfs vaak al binnen 20 tot 30 minuten ter plekke! Vooral in avonden en weekenden is een dergelijke service uitermate prettig om gebruik van te kunnen maken.

RS Aannemersbedrijf Slotendienst Rotterdam

Binnen Rotterdam zijn wij u graag van dienst met het vervangen van uw sloten. Ons bedrijf adviseert bij u ter plekke welke sloten, beslagen, hang- en sluitwerk het meest optimale profijt en vooral veiligheid binnen- en buitenshuis bieden. Vraag hiervoor vrijblijvend onze offerte op maat aan, waarbij u aangeeft om welk hang- en sluitwerk het gaat. Wij nemen vervolgens contact met u op voor een indicatie van de kosten en het maken van een afspraak.

Overige slotendiensten

Zijn wij vooral actief binnen Rotterdam; bent u inwoner van onze hoofdstad, neem in dat geval contact op met de slotenmaker uit Amsterdam. Zij bieden u in de wijde omtrek van Amsterdam hun diensten aan. Denk hierbij aan het vervangen van sloten en hang- en sluitwerk, maar ook het openen van dichtgevallen sloten.

Natuurlijk bieden rolluiken eveneens de nodige beveiligingsmaatregelen. Ook hiermee zijn wij u graag van dienst.