Veilige steigerbouw

Of u nu als particulier of als bedrijf steigers nodig hebt, één belangrijk aspect staat te allen tijde voorop: de steigers dienen absoluut veilig te zijn. Steigers kunt u gewoon huren. U doet dit bij Steigerbouw Culemborg, één van onze partners als het aankomt op veilige steigerbouw.

Steigers laten plaatsen

Wilt u steigers huren, dan dienen deze 100% aan alle vereisten te voldoen en naar ARBO wetgeving te zijn. Daarnaast is de opbouw van steigers, zoals daksteigers, specialistisch maatwerk. Ook dit kan Steigerbouw Culemborg voor u uitvoeren, wat vooral aan te bevelen is indien u zelf onervaren bent met het opbouwen van steigers. Ook aannemersbedrijven, zoals het onze, maakt geregeld gebruik van de kennis van Steigerbouw Culemborg.

  • Wilt u aannemerswerkzaamheden laten uitvoeren binnen Rotterdam? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met RS Aannemersbedrijf op. U vind ons werkzaamheden overzicht hier.
  • Hebt u advies nodig over steigerbouw, daksteigers en de opbouw van steigers? Neem in dat geval contact op met Steigerbouw Culemborg.