Vind een slotenmaker in jouw buurt

Hoe is het met het toegenomen aantal slotenmakers mogelijk om een geschikte slotenmaker bij jou in de buurt te vinden? Er zijn namelijk ook veel slotenmakers bijgekomen die zeer matig werken of werken met sloten die niet zijn voorzien van een PKVW-keurmerk. Dit betekent dat de sloten niet door de nationale politie getest zijn en er dus niet gegarandeerd kan worden dat de sloten bestand zijn tegen het geweld van inbrekers.

Een slotenmaker via internet vinden

Er zijn verschillende websites waarop slotenmakers hun diensten aan kunnen bieden. Ook is het voor consumenten vaak mogelijk om een beoordeling over een specifieke slotenmaker achter te laten. Door goed te kijken naar de recensies die bepaalde slotenmakers in jouw buurt gekregen hebben, kun je een geschikte slotenmaker vinden. 

Vraag vrienden en familie in de buurt

Wellicht hebben vrienden en familie in het verleden ook al eens hulp van een slotenmaker in jouw buurt nodig gehad. Hoe was hun ervaring met een slotenmaker? Wie kunnen ze wel, en wie zouden ze juist niet aanraden? Er is niets betrouwbaarder dan het advies van een bekende, wat dit tot de meest makkelijke manier maakt om een geschikte slotenmaker te vinden.

In Rotterdam helpt RS Aannemersbedrijf u graag verder met het vervangen van sloten.

Lees meer over hang en sluitwerk