Loodgieterswerkzaamheden

Zijn er loodgieterswerkzaamheden in uw pand nodig waarbij u een specialist nodig hebt, neem dan contact op met RS Aannemersbedrijf. Want iedere loodgieters klus wordt vakkundig uitgevoerd, tegen een altijd aantrekkelijk tarief.

Snelle & deskundige service

Welke loodgietersklus er ook gebeuren moet, RS Aannemersbedrijf regelt het spoedig voor u. Een lekkage in uw badkamer? Een verstopt toilet of een ernstige verstopping in de wasbak? Geen enkel probleem.

Ook voor de aanleg van sanitair & voor oplossingen op maat omtrent het verleggen van afvoeren & leidingen, kunt u bij ons terecht.

Wie zijn wij?

RS Aannemersbedrijf is sinds 2007 gevestigd en actief in Rotterdam en omstreken, met het leveren van alle voorkomende & specialistische aannemerswerkzaamheden. Daarnaast komen wij door heel Nederland wanneer specialistisch maatwerk vereist is. Wij zijn ruim ervaren in onder andere alle loodgieters werkzaamheden.

Offerte aanvragen | Betaalbare prijzen!

Meer informatie ontvangen, of direct een offerte aanvragen, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij hanteren betaalbare prijzen voor al onze werkzaamheden.