RS Aannemersbedrijf Rotterdam

Ons aannemersbedrijf is gevestigd sinds 2007 in Rotterdam, vanwaaruit wij actief zijn binnen de gehele regio (Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek). Daarnaast komen wij voor intensievere aannemerswerkzaamheden door heel Nederland. Onze specialisaties treft u aan de linkerzijde; wij zijn u graag van dienst! Wilt u meer informatie ontvangen, of direct een offerte aanvragen, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Particulier of zakelijk | Betaalbare prijzen

Of u nu particulier of zakelijk uw bouwplannen, of verbouwingen vakkundig wilt laten uitbesteden, RS Aannemersbedrijf is uw partner in het realiseren van al uw bouw- en verbouwingswerkzaamheden. Voor al uw grote tot kleine werkzaamheden kunt u een beroep op ons doen, tegen betaalbare tarieven!

Advies op maat

Bij ons is uw verbouwing in vertrouwde en veilige handen. Of u nu een verbouwing of andere werkzaamheden wilt laten uitvoeren, wij zijn pas tevreden wanneer u dit bent. Wij bieden u specialistische vakkennis en kunnen u vooraf adviseren over producteigenschappen van materialen, met daarbij het advies welke keuze de juiste zou zijn in uw situatie. Op elk vraagstuk bieden wij u een passend antwoord. Met de klant meedenken en anticiperen op de situatie is onderdeel van onze klantgerichte werkwijze.