Toilet of badkamer laten verbouwen

Is uw badkamer of toilet aan een verbouwing toe? Wanneer uw sanitair nodig gemoderniseerd mag worden, schakelt u hiervoor natuurlijk een professioneel aannemersbedrijf in! RS Aannemersbedrijf is uw vakspecialist en realiseert elke toilet- of badkamerverbouwing op vakkundige wijze voor u. En dat tegen betaalbare prijzen!

Wij zijn gevestigd in Rotterdam en werken door de hele regio. Daarnaast leveren wij specialistisch maatwerk door heel Nederland. Uw badkamer laten verbouwen tot een droombadkamer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres hiervoor!

Sanitair verbouwing op maat

Welke wensen u ook heeft; wij realiseren het voor u. We kunnen u adviseren waar nodig en vertalen uw wensen naar een toilet of badkamer op maat. We kunnen gedeeltelijke of totaal sanitair verbouwingen voor u uitvoeren. Uw badkamer of toilet kan naar wens door ons gesloopt worden, en in een andere indeling worden opgebouwd.

Vakspecialist hanteert betaalbare prijzen!

Wij leveren eigentijdse badkamers en toiletten af; wilt u bijvoorbeeld uw badkamer uit verschillende materialen laten bestaan, zoals hout, steen en glas, dan kunnen wij dit voor u realiseren.

Van ons aannemersbedrijf mag u vakkundig maatwerk verwachten; zo kunnen wij desgewenst badkamer meubels op maat voor u maken om maar een voorbeeld te geven.

Informatie & offerte aanvraag

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. We zullen met u een afspraak maken om de situatie in uw woning, of pand, op te nemen en in kaart te brengen.

Vervolgens zult u van ons per email een vrijblijvende offerte ontvangen tegen altijd scherpe tarieven!