Toilet of badkamer laten verbouwen

Is uw badkamer of toilet aan een verbouwing toe? Wanneer uw sanitair gemoderniseerd mag worden, schakelt u hiervoor een professioneel aannemersbedrijf in. RS Aannemersbedrijf is vakspecialist en realiseert elke toilet- of badkamerverbouwing op vakkundige wijze voor u. Wij hanteren betaalbare prijzen.

Wij zijn gevestigd in Rotterdam en zijn actief binnen de regio Rotterdam-Noord en Lansingerland (Berkel, Bergschenhoek en Bleiswijk). Uw badkamer laten verbouwen tot een droombadkamer? Daarvoor bent u aan het juiste adres bij RS Aannemersbedrijf.

Sanitair verbouwing op maat

Ieder type verbouwing aan de badkamer is door ons te realiseren. We kunnen u adviseren waar nodig en vertalen uw wensen naar een toilet of badkamer op maat. We kunnen gedeeltelijke of totaal sanitair verbouwingen voor u uitvoeren. Uw badkamer of toilet kan naar wens worden verbouwd, of afgevoerd worden en in het geheel vernieuwd worden.

RS aannemersbedrijf hanteert betaalbare prijzen

Wij leveren eigentijdse badkamers en toiletten af. Wilt u bijvoorbeeld uw badkamer uit verschillende materialen laten bestaan, zoals hout, steen en glas, dan kunnen wij dit voor u realiseren.

Van ons aannemersbedrijf mag u vakkundig maatwerk verwachten; zo kunnen wij desgewenst badkamer meubels op maat voor u maken om maar een voorbeeld te geven.

Informatie & offerte aanvraag

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte op maat aanvragen. We zullen met u een afspraak maken om de sanitair ruimte in uw woning, of pand, samen met u door te nemen, om zo tot een reële inschatting te komen van de werkzaamheden.

Vervolgens zult u van ons per email een vrijblijvende offerte ontvangen tegen een scherp tarief.