Welkom bij RS Aannemersbedrijf uit Rotterdam-Noord. Wij zijn gevestigd nabij Bergschenhoek, vanwaaruit wij de gehele regio bedienen (waaronder eveneens Berkel en Rodenrijs). Ons aannemersbedrijf is opgericht in 2007 en is sindsdien regionaal sterk verankerd geraakt. Wij bieden als aannemer onze klanten vakmanschap en deskundigheid tegen betaalbare prijzen.

Aannemer huren Bergschenhoek

Door onze gunstige bedrijfsligging zijn wij onze klanten in Bergschenhoek altijd en overal snel van dienst: grenzend aan Hillegersberg, tot aan de Rotte richting Bleiswijk; u komt ons overal tegen in Bergschenhoek.

Onze werkzaamheden

U kunt ons voor iedere klus huren, zowel voor grootschalige verbouwingen als voor kleinere aannemerswerkzaamheden. Onze diensten beperken zich niet alleen tot binnenshuis; ook werkzaamheden in de tuin (zoals het monteren van blokhutten, aanleggen van vijvers etc.) behoren tot de mogelijkheden.

Een kort overzicht van onze diensten

Offerte aanvragen

Bent u opzoek naar een aannemer in Bergschenhoek, dan bent u bij RS Aannemersbedrijf aan het juiste adres. Vraag onze vrijblijvende offerte aan en wij zullen z.s.m. contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Wij leveren vakkundige diensten op maat, tegen aantrekkelijke, betaalbare prijzen.

Locatie bezoek

In vele gevallen zullen wij eerst bij u op locatie komen om tezamen met u de werkzaamheden af te stemmen. U kunt hierbij op ons deskundige advies rekenen, waar nodig. Aan de hand van het locatiebezoek ontvangt u onze vrijblijvende, duidelijk gespecificeerde offerte, waarin wij alle werkzaamheden en materialen omschrijven. Ook zullen wij een tijdsindicatie aan u geven, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Ook voor kleine werkzaamheden

Hebt u slechts enkele klussen uit te voeren en schroomt u hiervoor een aannemer in te schakelen? Nergens voor nodig; ook voor kleine klussen kunt u altijd een beroep doen op RS Aannemersbedrijf.

Vraag onze offerte aan