Welkom bij RS Aannemersbedrijf, gevestigd in Rotterdam-Overschie, gelegen vlakbij het Rodenrijs. Ons bedrijf heeft als uitvalsbasis Rotterdam-Noord, waar natuurlijk het aangrenzende Berkel en Rodenrijs (en Bergschenhoek) actief onderdeel van uitmaken. RS Aannemersbedrijf is in 2007 opgericht en regionaal sterk gegroeid sindsdien. Wij bieden onze klanten vakmanschap, tegen betaalbare prijzen.

Aannemer huren Berkel en Rodenrijs

Wij zijn, zoals aangegeven, zeer actief in Berkel. Na de grondige nieuwbouw uitbreiding van Berkel in de periode 1990 t/m 2010 is de gemeente aan woningen praktisch verdubbeld, waardoor de vraag naar aannemers eveneens gestegen is. Ons bedrijf komt overal; vanuit het uiterste puntje in het Rodenrijs tot aan het noordelijkste punt in ’t Noordeinde.

Onze werkzaamheden

U kunt ons voor vele aannemersklussen inhuren, zoals:

Offerte aanvragen

Besluit u een aannemer in Berkel in te schakelen, vraag dan bij RS Aannemersbedrijf een vrijblijvende offerte aan. In verreweg de meeste gevallen zullen wij allereerst met u een afspraak maken, om gezamenlijk met u de werkzaamheden door te nemen, waarbij u op ons deskundige advies kunt rekenen.

Gespecificeerde offerte

Vervolgens zullen wij u een gespecificeerde offerte toezenden, waarin niet alleen de werkzaamheden en materialen te vinden zijn, maar waarbij ook het tijdsbestek van aanvang tot afronding vermeld wordt.

Ook voor kleine werkzaamheden

Schroom niet om een offerte aan te vragen voor kleinere werkzaamheden, ook hiermee zijn wij onze klanten graag van dienst.

Vraag onze offerte aan