Houtrot stoppen

Geef houtrot geen kans! Is deze leuze inmiddels een beetje te laat voor uw kozijnen, want zijn deze reeds aangetast door houtrot, dan is houtrot herstel belangrijk. Afhankelijk van het stadium waarin uw kozijnen verkeren kunt u kiezen voor een vakkundige houtrot reparatie, of eventueel het vervangen van uw kozijnen. Wij zijn als aannemersbedrijf uit Rotterdam onder ander gespecialiseerd in het vakkundig herstel van houtrot.

Houtrot zelf herstellen

U kunt in principe beginnende houtrot zelf herstellen; bij bouwmarkten zijn middelen verkrijgbaar om het aangetaste hout, na bewerking, op te vullen en weer egaal te krijgen. Is de houtrot echter in grote mate aanwezig, dan doet u er verstandig aan een deskundige in te schakelen. U kunt dan vertrouwen op RS Aannemersbedrijf; de vakspecialist met betaalbare prijzen!

Voorkomen beter dan genezen

RS Aannemersbedrijf biedt specialistisch vakwerk op maat, om de houtrot van uw kozijnen of deuren volledig te herstellen. Daarbij zullen wij u preventieve maatregelen aandragen om te voorkomen dat uw houtwerk toekomstig wederom aangetast zou kunnen raken. Het stoppen van vocht is hierbij essentieel. Komt het hout van uw deuren of kozijnen teveel en langdurig in aanraking met vocht, dan zal er uiteindelijk houtrot ontstaan.

Offerte aanvragen | Betaalbare prijzen!

U kunt bij ons vrijblijvend een offerte op maat aanvragen voor volledig houtrot herstel. Het kan zijn dat wij allereerst de situatie ter plekke zullen komen opnemen, naar gelang de ernst van de houtrot.