Woningrenovatie

Woningrenovatie is specialistisch maatwerk, waar veel bij komt kijken. Wanneer er een volledig woningrenovatie plan dient te worden opgesteld, schakelt u RS Aannemersbedrijf in. Wij zijn ervaren & gespecialiseerd in alle voorkomende woningrenovatie werkzaamheden.

Maatwerk

De renovatie van uw pand laat u aan de specialist over. Het grondig herstellen van oude panden vraagt om vakmanschap, wat met uiterste precisie moet worden uitgevoerd. Daarnaast herkent de vakspecialist feilloos welke oorzaken ten grondslag liggen aan de mankementen, waarop adequate maatregelen getroffen kunnen worden.

Ons aannemersbedrijf voert met regelmaat woningrenovaties uit, ook van panden welke op de monumentenlijst staan. Samen met de klant zullen wij het gehele pand grondig doornemen en exact in kaart brengen welke herstelwerkzaamheden nodig zijn. Hierbij houden we strikt rekening met de eisen welke gesteld worden aan monumentale panden.

Betaalbare tarieven

RS Aannemersbedrijf levert specialistisch maatwerk tegen betaalbare tarieven.  Wij zijn gevestigd in Rotterdam, maar u komt ons overal in Nederland tegen op het gebied van woningrenovatie.

Offerte aanvragen

Wilt u meer informatie ontvangen of direct een offerte aanvragen? Neem in dat geval vandaag nog contact met ons op. Wij zullen op afspraak bij u ter plaatse langskomen om het renovatiewerk te inventariseren, waarna u een vrijblijvende offerte zult ontvangen van ons.