Flonder | Schutting aanleg

Wilt u snel en vakkundig een flonder laten plaatsen, vraag dan vandaag nog een offerte bij ons aan. Wij hanteren betaalbare tarieven voor al onze diensten. Ons aannemersbedrijf is in Rotterdam gevestigd en werkt vanuit hier op landelijke basis.

Schakel de vakman in

Wij zijn ervaren in onder andere het aanleggen van flonders en plaatsen van schuttingen op maat. Samen met u zullen wij uw wensen in kaart brengen, waarbij u kunt rekenen op vakkundig advies. De mogelijkheden op beide gebieden zijn groot.

Snel en vakkundig geplaatst

Realiseren wij voor u de plaatsing van een flonder of schutting, dan zullen wij allereerst voorbereidende werkzaamheden treffen, waarbij wij de bouwgrond egaliseren voor het waterpas plaatsen van uw flonder en/of schutting.

Bouwpakket, of op maat

Het kan zijn dat u zelf in een bouwmarkt een schutting hebt aangeschaft en opziet tegen de plaatsing ervan. Dergelijke constructies kunnen lastig of tijdrovend zijn indien u weinig kluservaring beheerst. Wilt u deze werkzaamheden uitbesteden aan de vakman, dan kunnen wij van RS Aannemersbedrijf dit snel, kundig en betaalbaar voor u uitvoeren!

Wij kunnen ook voor u een flonder en/of schutting op maat realiseren, informeer vrijblijvend naar onze mogelijkheden.

Offerte aanvragen | Betaalbare diensten

Wilt u meer informatie van ons ontvangen, hebt u specifieke wensen, of wilt u direct een offerte ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op!