Plaatsing uitbesteden

Professioneel & eenvoudig uw systeemwanden en systeemplafond laten plaatsen? RS Aannemersbedrijf is u hiermee graag van dienst. Wij monteren snel en met uiterst precisiewerk uw systeemwanden & plafonds, tegen betaalbare prijzen.

Vakmanschap

Wij zijn bekend met plaatsingen van alle voorkomende systeemwanden en plafonds, zoals aluminium, kunststof of houtenpanelen. Er wordt door ons een frame geplaatst wat eenvoudig te monteren is en te demonteren, als wandafscheiding, muursysteemwand of systeemplafond, naar gelang uw wensen. Een systeemwand bestaat tegenwoordig veelal uit panelen van diverse materialen en wordt voornamelijk binnen kantoorpanden gebruikt. Daarnaast vinden panelen steeds vaker hun weg binnen de privé woning, mede dankzij de professionele aanblik en het onderhoudsgemak. Wij kunnen iedere gewenst wand en plafond professioneel voor u plaatsen.

Wie zijn wij?

Ons aannemersbedrijf is gevestigd sinds 2007 in Rotterdam, vanwaaruit wij voornamelijk door heel Zuid-Holland werkzaam zijn. Maar ook buiten deze regio komt u ons tegen; in dat geval voor het realiseren van grotere opdrachten.

Offerte aanvragen | Betaalbare prijzen

Wilt u meer informatie ontvangen over het plaatsen van systeemwanden/plafonds, of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen, neem dan vandaag nog contact met ons op.