Elektra vervangen en aanleggen

Wanneer de bestaande elektrische installatie binnen uw woning, of bedrijfspand dringend vervangen dient te worden, dan schakelt u de expert in. Voor het vervangen van elektra, of in situaties waarin u een nieuwe elektrische installatie wilt laten aanleggen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wie zijn wij?

RS Aannemersbedrijf is sinds 2007 gevestigd in Rotterdam en werkt vanuit hier door de hele regio. Daarnaast zijn wij ook landelijk inzetbaar voor specialistische elektra vraagstukken & oplossingen.

Betaalbaar maatwerk!

Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het aanleggen van elektra en vervanging van bestaande, verouderde elektra. Wij werken naar alle bestaande veiligheidsnormen en eisen van deze tijd. Van RS Aannemersbedrijf mag u degelijk vakwerk verwachten tegen concurrerende tarieven.

Met het aanleggen van de elektra zullen wij rekening houden met uw wensen daar waar mogelijk, tevens adviseren wij u over allerhande mogelijkheden omtrent de elektra aansluiting binnen uw pand.

Offerte ontvangen

Meer informatie ontvangen, of direct een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Vervolgens zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen, om uw wensen met u door te nemen. Hierop zullen wij u een prijsindicatie geven. Voor de meer complexe elektra aanleg zullen wij ter plekke de situatie opnemen, waarna u van ons een vrijblijvende offerte zult ontvangen.