Klein onderhoud bedrijfswagen

Zo nu en dan krijgen wij wel eens de vraag gesteld waarom wij hebben gekozen voor de Opel Vivaro bedrijfswagen, omdat degene in kwestie zelf voor de keuze staat voor de aanschaf van een nieuwe (of goede tweedehands) bestelbus, en vooraf zoveel mogelijk praktijk ervaringen van anderen wil meekrijgen, om zelf tot een gedegen besluit kunnen komen.

Opel Vivaro uit 2010

Binnen RS Aannemersbedrijf maken wij gebruik van een Opel Vivaro bedrijfsbus uit 2010, die wij zelf tweedehands hebben overgenomen in 2014 (met een lage kilometerstand destijds) en deze bevalt prima.

Waarom viel de keuze op deze bestelwagen? Onze vorige bestelbus, een Hyundai, kreeg op een bepaald moment steeds meer mankementen (zoals te verwachten bij een oude bestelbus), maar buiten dat feit bevielen de afmetingen niet; het was een hoge bus en wanneer de bus niet volgeladen was (en dus weinig gewicht had) werd deze bus een enorme windvanger op de snelweg. Bij rukwinden durfden we vaak niet sneller dan 80 km p/uur te rijden op de snelweg, wat niet praktisch is als je een eind moet rijden naar een bouwproject.

De Opel Vivaro, met zijn relatief lage afmetingen (maar met een mooie diepte) bevalt ons op dat gebied een stuk beter. Opel kent daarnaast enkele kernkwaliteiten wat ons betreft en dat is dat deze auto altijd start; hoe warm of koud het ook is buiten, van deze wagen kun je op aan. Op de haalbare snelheid ook niets aan te merken.

Klein onderhoud bestelwagen

Het klein onderhoud kunnen wij grotendeels zelf uitvoeren aan de Opel, en dat vooral door de instructies op te volgen uit montage filmpjes op www.youtube.com. Hebben wij onderdelen nodig, dan bestellen wij deze zelf online. Opel reserveonderdelen online vindt u op www.ONDERDELENSTORE24.nl bijvoorbeeld.

De onderdelen komen meestal binnen enkele dagen bij ons binnen. Anderzijds valt er gelukkig meestal niet zoveel te repareren (een enkele keer een nieuw lampje, ruitenwissers, of nieuwe banden). Bij groot onderhoud laten wij dit vanzelfsprekend aan de vakman van de garage over.

Sier- of klus Beton nodig voor eigen huis & tuin? Bezoek snel Betondingen.nl

Boomschors in big bags bestellen