Kruipruimte isolatie, wel of niet doen?

Twijfelt u of u wel of geen kruipruimte isolatie moet laten aanbrengen in uw huis? Dat kan, u bent namelijk niet de enigste. Veel woningbezitters die een wat ouder huis bezitten waarvan de kruipruimte nog niet geïsoleerd is, twijfelen erover om dit te laten doen. Vaak twijfelt men aan de voordelen en zien zij op tegen de investering. Ondanks dat er altijd een investering zal blijven om kruipruimte isolatie te laten aanbrengen, is het zeker de moeite waar om dit te laten doen. Herkenbaar? Indien u ook uw twijfels hebt, is de onderstaande informatie wellicht handig voor u.

Uw huis is met kruipruimte isolatie meer waard

Huizen waarvan de kruipruimte geïsoleerd is, zijn over het algemeen meer waard dan huizen waarbij dit niet het geval is. Dit komt doordat woningen met kruipruimte isolatie over het algemeen veel minder energie verbruiken dan huizen waar dit niet het geval is. Het is dan veel aantrekkelijker voor een koper om een huis te kopen waarbij de maandelijkse lasten lager liggen. Mocht u uw huis gaan verkopen, is het zeker aan te raden om kruipruimte isolatie aan te laten brengen.

De besparing heeft u er snel uit

Een ander groot voordeel van kruipruimte isolatie is dat u de besparing er vrij snel uit heeft. Gemiddeld heeft u deze binnen vijf jaar eruit. Dit kan sneller, in sommige gevallen is het namelijk mogelijk om een subsidie te krijgen op kruipruimte isolatie. Het is goed om dit na te vragen als u kruipruimte isolatie laat aanbrengen onder uw huis.

Vergelijk prijzen

Bent u ervan overtuigd dat kruipruimte isolatie ook voor uw woning rendabel is? Vraag dan eens een offerte aan bij meerdere bedrijven die gespecialiseerd zijn in kruipruimte isolatie. Zo kunt u alle prijzen met elkaar vergelijken en tegen een scherpe prijs uw kruipruimte laten isoleren.

Sier- of klus Beton nodig voor eigen huis & tuin? Bezoek snel Betondingen.nl

Boomschors in big bags bestellen