Veiligheidssloten Rotterdam

Anti inbraaksloten advies en informatie Rotterdam

Welkom bij RS Aannemersbedrijf. Wij zijn reeds vele jaren o.a. gespecialiseerd in advies over & aanbrengen van veiligheidssloten. Ons bedrijf, wat gevestigd is in Rotterdam en door de hele regio Rijnmond haar diensten aanbiedt, kan u adviseren over de nieuwste technieken op gebied van veiligheidssloten.

Veiligheidssloten Rotterdam

Veiligheidssloten zijn er in alle soorten en maten; de meeste mensen kennen bijvoorbeeld wel de cilindersloten, die op meerdere plaatsen bevestigd worden aan deur en muur, zodat een inbraak praktisch onmogelijk wordt gemaakt. Ons aannemersbedrijf maakt het inbrekers zo goed als onmogelijk om in te breken. Wij doorlopen samen met u uw woning en brengen alle zwakke plekken onder de aandacht. Hierbij adviseren wij u over welke mogelijkheden er bestaan om specifieke onderdelen te beveiligen. Dit kunnen 3-puntsluitingen zijn, cilidersloten/ pensloten/ meerpuntssluitingen (een slot waarvan de sluitingen slechts met één sleutel bediend worden) en overig hang- en sluitwerk.

Gratis Anti-inbraak advies op maat

Niet alleen veiligheidssloten in alle soorten en maten dragen bij aan het inbraak-proof maken van uw woning, ook andere maatregelen kunt u nemen om het inbrekers niet gemakkelijk te maken. Komen wij bij u langs, dan zullen wij u gratis van advies voorzien ter plekke, (omdat iedere situatie weer anders is), over de zwakke plekken in en om uw woning. Zorg dat inbrekers uw woning overslaan: schakel snel RS Aannemersbedrijf in!

  • Vraag vrijblijvend een offerte aan & wij nemen z.s.m. contact met u op.

Sier- of klus Beton nodig voor eigen huis & tuin? Bezoek snel Betondingen.nl

Boomschors in big bags bestellen