Zonnepanelen als meerwaarde voor je huis

Steeds vaker adviseren wij klanten over het gebruik van zonnepanelen en plaatsen wij deze op daken. Niet ieder dak zal evenveel rendement opleveren (denk hierbij aan ligging en grootte van het dak). De voordelen van zonnepanelen zijn de afgelopen jaren steeds meer doorgedrongen in Nederland. Duitsland was echter koploper; jaren geleden, rond 2006, waren wij van RS Aannemersbedrijf al zeer actief met het plaatsen van zonnepanelen, in Duitse grensplaatsen als Kleve bijvoorbeeld. Wilt u zelf meer informatie over het laten plaatsen van zonnepanelen door ons bedrijf? Neem dan snel contact met ons op, wij zullen met u een afspraak maken om ter plekke uw dak te bekijken en u te adviseren. Vervolgens zult u schriftelijk een vrijblijvende offerte van ons ontvangen.

Installeren van zonnepanelen

Het installeren van zonnepanelen brengt vele voordelen met zich mee. De aankoop is een echte investering in de toekomst. De aanschafkosten zijn misschien hoog, maar het levert je uiteindelijk veel rendement op. Binnen vijf jaar heb je de kosten van deze energiebron er al uit. Je wekt namelijk eigen energie op en bent niet meer afhankelijk van energiebedrijven. Ook de maandelijkse energiekosten zijn verleden tijd. Het overtollige stroom van je zonnepanelen kun je zelfs verkopen tegen een bepaald energietarief. Zonne-energie vormt dus echt een meerwaarde voor je huis. De zon is een onuitputbare bron van energie. Fossiele brandstoffen als gas en olie raken op een gegeven moment op, maar van zonne-energie kunt u altijd gebruik maken.

Het aanschaffen van zonnepanelen

Duurzaamheid is voor veel bedrijven erg belangrijk. Tegenwoordig kun je bij talloze leveranciers van zonnepanelen terecht. Op hun websites kun je meestal een gratis zonnepanelen offerte aanvragen. Naast de eenvoudige aanvraag van een offerte vergt ook de installatie van zonnepanelen niet veel moeite. Professionals installeren je zonnepanelen binnen enkele dagen. Uiteraard heeft de hoeveelheid tijd te maken met de hoeveelheid zonnepanelen die je wenst. Zonnepanelen zijn er in allerlei soorten en maten. Voor een klein dak kun je bijvoorbeeld kiezen voor monokristallijn, en voor iets meer ruimte polykristallijn. Voor de laagste investeringskosten zijn er amorf zonnepanelen. Om uit te vinden of je investering zich uitbetaald, kunt je wellicht klein beginnen. Na een aantal jaren kun je het aantal zonnepanelen eventueel uitbreiden.

Sier- of klus Beton nodig voor eigen huis & tuin? Bezoek snel Betondingen.nl

Boomschors in big bags bestellen