Alles wat je moet weten bij het huren van een bouwafval container

Het huren van een bouwafval container via Puincontainershop is een goed idee. Het is de manier waarop je er zeker van kan zijn dat je al het vuil goed kan wegwerken. Het is belangrijk om te weten hoe het dit het best kan aanpakken. Kijk bijvoorbeeld naar wat je er allemaal wel en niet in mag gooien. Dat maakt het wat gemakkelijker om de juiste keuze te maken bij het huren. Daarnaast vind je hier nog enkele andere tips.

Wat mag in de bouwafval container?

In de eerste plaats is het belangrijk om te weten wat je nu eigenlijk gaat huren. In de bouwcontainer mag flink wat afval. Grofvuil, gips, hout, zand, metaal, glas, papier, plastic en kunststof mag er allemaal in. Ook mag schoon puin, maar dan mag de container niet meer dan halfvol zijn. Heb je meer schoon puin weg te gooien? Dan is het slim om te kijken naar een container die specifiek voor dit afval bedoeld is. Dit kost je ook nog eens minder.

Wat kan juist niet?

Het is ook goed om te weten wat je niet kunt als je een bouwcontainer huurt. Er zijn ook materialen die er niet in thuis horen. Dat gaat onder andere om klein gevaarlijk afval. Daarnaast mag ook asbest of materiaal met asbestresten er niet in. Dak afval, autobanden en keramisch glas valt ook allemaal onder afval dat er niet in mag. Elektronische apparaten en witgoed mogen er ook niet in. Ook resten van asfalt en verbrand hout horen er niet in. Daarnaast is er geen plek voor matrassen.

De juiste aanbieder van bouwcontainers kiezen

Het is tot slot ook belangrijk om de juiste aanbieder te kiezen. Je weet immers wel wat er mogelijk is, maar het is ook belangrijk dat de service eromheen van waarde is. Denk aan het tijdig ophalen ervan. Daarnaast wil je er ook zeker van zijn dat je de juiste container van de juiste inhoud krijgt. Tot slot wil je ook niet duurder uit zijn dan nodig is. Bij Puincontainershop.nl leveren ze bouwcontainer in heel Nederland voor een lage prijs. Ideaal voor als je gaat verbouwen.

Offerte aanvragen

Hebt u plannen om uw woning te laten renoveren of verbouwen binnen de omgeving van Rotterdam? In dat geval vraagt u vrijblijvend bij RS Aannemersbedrijf een offerte aan. Hier vindt u ons offerteformulier.