Badkamer verbouwen? Huur een mobiele douchecabine!

Je hebt de beslissing genomen om je badkamer te verbouwen. De ontwerpen worden afgerond, de plannen worden opgesteld en je hebt zin om aan het werk te gaan. Maar hoe overleef je een aantal weken zonder je badkamer? Dit betekent namelijk dat je geen bad, toilet en douche hebt om te gebruiken. Het kan best een uitdaging zijn om met een verbouwing te leven. Maar je kunt zeker zelf of als aannemer stappen ondernemen om het proces zo comfortabel en veilig mogelijk te maken.

Een uitstekende tijdelijke oplossing

Tijdens het verbouwingsproces wil je natuurlijk comfortabel kunnen blijven leven. Een verbouwing kan namelijk al veel moeite, tijd en ruimte in beslag nemen. Een verbouwing kan soms weken duren en tijdens die periode heb je geen douche tot je beschikking. Je wilt natuurlijk wel kunnen blijven douchen gedurende deze periode. Gelukkig is hier een eenvoudige oplossing voor: een mobiele douchecabine!

Zelfs binnenshuis te gebruiken

Een mobiele douchecabine is zo ontworpen dat deze goed bestand is tegen de buitenomgeving. Je kunt de cabine bijvoorbeeld gebruiken in je schuur of garage, want de tijdelijke douche zal minimaal tot geen lekkage veroorzaken. Toch is het wel aan te raden om een lekbak onder de tijdelijke douche te plaatsen. Dit zal natte plekken in huis zoveel mogelijk voorkomen. Een nooddouche kun je ook gebruiken in combinatie met een boiler, voorverwarmer of een kleedhokje.

Gemakkelijk te verplaatsen tijdens of na de verbouwing

Een mobiele douchecabine kopen is een zeer verstandig idee tijdens een verbouwing. De cabine kan binnen of buiten worden gemonteerd en heeft een levensduur van ongeveer 10 jaar. Je kunt de cabine tijdens of na de badkamerverbouwing eenvoudig verplaatsen dankzij het lage gewicht en de verbrede handvatten. Een tijdelijke douche is ook zeer eenvoudig te reinigen dankzij de effen oppervlaktes. Hierdoor kun je gedurende de hele verbouwing gerust en schoon blijven douchen.

Voordelige aankoop als aannemer

Als particulier kan het soms voordeliger zijn om een mobiele douchecabine te huren. Vaak heb je dan een douchecabine voor een kortere periode nodig. Als aannemer kan het een stuk voordeliger zijn om een mobiele douchecabine te kopen. Je hebt de cabine namelijk vaak voor een langere periode nodig en door de cabine te kopen zul je veel geld besparen dan wanneer je het zou huren.

Offerte aanvragen

Hebt u moeite met de klus zelf uit te voeren en woont u in Rotterdam? In dat geval vraagt u vrijblijvend bij RS Aannemersbedrijf een offerte aan. Hier vindt u ons offerteformulier.