Bedrijfscontainers huren, de oplossing voor bouwpuin

Tijdens renovatiewerkzaamheden kan er heel wat puin vrijkomen. Het slopen van oude badkamers, keukens of andere bouwwerken brengt dit nu eenmaal met zich mee. Dergelijke werkzaamheden vragen om een goede oplossing voor het bouwpuin, want als bouwbedrijf ben je daarvoor immers zelf verantwoordelijk.

Bouwpuin uit handen laten nemen?

Voor bouwbedrijven zoals ons aannemersbedrijf is het huren van containers ontzettend belangrijk. Het containerbedrijf plaatst op de locatie een bouwcontainer voor al het puin, en doet dat binnen 24 uur tijdens werkdagen. Het is eveneens belangrijk dat een containerbedrijf meedenkt met de aannemer en dus snel kan schakelen. Het legen van de container is daarbij onderdeel van de verhuur, wat het extra aantrekkelijk maakt. In principe worden dergelijke kosten aan de klant doorberekend, echter het zelf afvoeren van bouwpuin is om en nabij dezelfde prijs als het huren van een bouwcontainer. Hierdoor is het voor aannemers van grotere klussen interessant om gebruik te maken van een dergelijke service, het werkt namelijk tijdbesparend.

Ieder type puin?

In principe is er de keuze uit het deponeren van verschillende type bouwpuin. Zo kan het gaan om tuinafval, bouw en sloopafaval, of grofvuil. Wie gebruik wil maken van deze diensten, die er voor zorgen dat wij aannemers ons niet meer druk hoeven te maken voor de puinafvoer, bezoekt de website van de containerverhuur en kan hier vrijblijvend informatie opvragen.

Offerte aanvragen

Hebt u plannen om uw woning te laten renoveren of verbouwen binnen de omgeving van Rotterdam? In dat geval vraagt u vrijblijvend bij RS Aannemersbedrijf een offerte aan. Hier vindt u ons offerteformulier.