Interieurbouw op maat

Op maat gemaakte meubelen. Foto: Rob Sleegers

Op maat gemaakte meubelen. Foto: Rob Sleegers

Het ontwerpen van een design interieur behoort niet tot de standaard diensten die wij als aannemersbedrijf uitvoeren. Voor het ontwerpen en vervaardigen van complete winkelinterieurs en woonhuis interieurs, bezoekt u een meubelmaker en tevens ontwerpbureau.

De specialist op gebied van meubelmakerij

Voor het ontwikkelen van hoogwaardige design meubels, zoals het op maat maken van wandkasten voor uw woning of uw winkelpand, schakelt u een specialist in. Het voordeel van meubelmakers is dat zij voor iedere klant ieder gewenst design kunnen afleveren, telkens weer geheel op maat.

Geen woning is hetzelfde, maar standaard meubels uit meubelzaken zijn dit wel. U hebt wellicht mooie ideeën voor ogen over de wandbekleding van uw woning. U geeft daarbij de voorkeur aan speciale afmetingen, waarbij zwevende TV meubels een optie zijn, of schuin aflopende wandkasten. Niet bepaald alledaagse opties. Misschien wilt u een stukje loze ruimte professioneel laten bewerken tot een design hoekje. Meubels op maat bieden u alle vrijheid. De meubelmaker -en tevens designer- denkt altijd met de klant mee. Toets of uw plannen haalbaar zijn. Laat de meubelmaker u adviseren over de beste keuze voor uw inrichting.

Naast de vrijheid op gebied van vormgeving hebt u ook alle vrijheid voor de materiaalkeuze. Denkt u aan eigentijds houten meubelen, of gaat u voor het moderne kunststof? Iedere variant is te verwezenlijken.

Inspiratie opdoen

Op de website van meubelmaker Rob Sleegers doet u direct inspiratie op. Ontdek wat vakmanschap voor uw woning kan betekenen.