Je balkon zomerproof? Laat hem renoveren door een erkend bedrijf!

Nu de zomer er weer aankomt wil je natuurlijk lekker buiten op je balkon zitten. zit je balkon nu onder de scheurtjes, beton dat rot is? Dit kan het koude weer hebben aangetast. Deze dingen betekenen dat je jouw balkon snel moet laten renoveren of een betonrenovatie voor de zomer begint. Wij vertellen wat een erkend bedrijf voor jou kan betekenen. Lees het hier!

Oorzaken van balkon aantasting

Het belangrijkste van een balkon is dat het water goed weg kan lopen. Het balkon is namelijk buiten dus wordt altijd blootgesteld aan alle weersomstandigheden. Dit betekend ook dat er veel dingen kunnen worden aangetast aan het balkon.

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom je balkon gerenoveerd moet worden. Je vloer van je balkon kan niet vloeistofdicht zijn. Dit betekent dat er water van bovenaf in trekt. Dit is niet de bedoeling want zo wordt de vloer zwakker.

De gaten van de balustrade kan ervoor zorgen dat het beton van het balkon zwakker wordt. Het roesten van de balustrade zelf kan ook voor een zwakker beton zorgen. Hier kan een betonrenovatie goed bij helpen zodat het weer wordt zoals het was.

Wat er gebeurt bij een betonrenovatie

Een beton renovatie is een erg precies werkje. Als eerst moet er gekeken worden wat er vervangen moet worden. Dan moeten deze stukken per cm van het andere beton los gehakt worden zodat het andere beton niet wordt aangetast. Voordat ze het hele stuk gaan doen kijken ze eerst naar de scheuren en maken die netjes. Daarna plaatsen ze er nieuwe beton over.

Wat gebeurt er bij een balkon renovatie?

Bij een balkon renovatie kunnen er verschillende dingen gedaan worden, het ligt eraan wat je balkon nodig heeft. Vraag je je af wanneer een balkon renovatie nodig is? Een balkon renovatie is nodig wanneer je scheuren in het balkon ziet, beton afbrokkelt of als er roestpuntjes in het balkon zitten. Of terwijl als er schade te zien is aan het balkon.

Wanneer je balkon een lekkage heeft kan een renovatie helpen. Als eerst wordt er gekeken waar het vandaan komt, een lekkage kan door verschillende oorzaken ontstaan. Dit kan omdat het beton aan het rotten is, de doorvoer verstopt is en nog veel meer andere oorzaken. Wanneer de oorzaak van de lekkage is vastgesteld wordt er besloten hoe ze dit probleem gaan verhelpen voor jou.

Laat dus snel je balkon renoveren om te kunnen genieten van je zomer op het balkon!

Offerte aanvragen

Hebt u plannen om uw woning te laten renoveren of verbouwen binnen de omgeving van Rotterdam? In dat geval vraagt u vrijblijvend bij RS Aannemersbedrijf een offerte aan. Hier vindt u ons offerteformulier.