Welke bouwradio is aan te bevelen?

Als je vaak klust, of je werkt op een bouwterrein, dan is het hebben van een bouwradio eigenlijk een must. De radio draagt er aan bij dat je energieker de dag door komt; zonder bouwradio wordt klussen al snel een stuk saaier – hoe geconcentreerd je ook werkt. Je koopt een bouwradio omdat deze een stevige behuizing kent. Door de (meestal metalen) behuizing is hij ineens een stuk minder kwetsbaar. Ook is hij gemakkelijk overal neer te zetten en staat hij solide.

Wat zijn de beste bouwradio’s?

Op dit moment zijn er tal van goede bouwradio’s verkrijgbaar, maar tot de beste bouwradio’s behoren die van de merken Makita en PerfectPro. De één komt uit Japan (Makita) en de ander is (PerfectPro) is van Duitse makelij.

PerfectPro bouwradio’s zijn gecertificeerd op diverse gronden door overheidsinstanties, namelijk op gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit (deze bouwradio’s zijn TÜV en GS gecertificeerd). Je koopt hiermee niet alleen een stuk degelijke betrouwbaarheid, ook het geluid en ontvangst is fenomenaal.

De PerfectPro bouwradio’s zijn in verschillende afmeting te koop. Van kleine modellen tot echt grote bouwradio’s.

Makita bouwradio’s

Makita bouwradio’s zijn in verschillende types en groottes verkrijgbaar. De kwaliteit is excellent en zij zijn zowel met accu te gebruik als op netstroom. De accu’s van verschillende Makita producten zijn onderling ook nog eens te gebruiken.

Offerte aanvragen

Hebt u plannen om uw woning te laten renoveren of verbouwen binnen de omgeving van Rotterdam? In dat geval vraagt u vrijblijvend bij RS Aannemersbedrijf een offerte aan. Hier vindt u ons offerteformulier.