Met betondelen tuinverhogingen en perken maken

Verhoogde perken, niveauverschillen in de tuin, maar ook borders: het is allemaal te realiseren met behulp van betonnen L-elementen. Deze zijn voorgeproduceerd (prefab) en kennen een knik naar beneden, waardoor zij zowel als stutting, maar ook als traptrede ingezet kunnen worden.

Wat zijn betonnen L elementen?

L-elementen zijn betonnen platen in L-vorm. Dankzij de L-vorm kunnen deze platen ideaal, met minimale naad naast elkaar geplaatst worden, in diverse vormen; van rechthoek, tot vierkant of juist in ronde vorm. De huidige generatie L-elementen kenmerken zich door de moderne uitstraling. U komt deze dan ook overal tegen, zonder dat u het wellicht in de gaten had. Deze techniek is veelal te vinden in buitenruimtes, parken, perken, plantsoenen en tal van andere voorbeelden.

Beton is een ideaal product voor duizend-en-één toepassing. Het is zeer weerbestendig en zal niet barsten, scheuren of poreus worden door neerslag, kou of warmte. Van beton kunt u jarenlang genieten.

Gemakkelijk in onderhoud

Beton is gemakkelijk in onderhoud, met de inzet van een hoge drukreiniger hebt u binnen een handomdraai weer kraakhelder beton.

L-elementen van beton zijn bij de specialist online te bestellen, u bezoekt hiervoor de website: https://www.l-elementen.nl/

Vindt u het lastig om zelf aan de slag te gaan met het aanleggen van een verhoging, plantenperk, of traptrede’s in de tuin, dan kunnen wij deze werkzaamheden voor u uitvoeren. Ons bedrijf is actief binnen de regio Rotterdam.

Sier- of klus Beton nodig voor eigen huis & tuin? Bezoek snel Betondingen.nl

Boomschors in big bags bestellen