Offerte vloerverwarming aanvragen

Voordat u een vloerverwarming aanschaft, is het belangrijk dat u weet hoeveel dat zal gaan kosten. Omdat iedere woning anders is kunnen we helaas geen vaste prijzenlijst geven. Wel heeft Quality Heating de laagsteprijsgarantie, waardoor u zeker weet dat u nooit teveel betaalt. U kunt, vrijblijvend, een offerte vloerenverwarming aanvragen.

Als u een offerte aanvraagt, ontvangt u een totaalprijs voor de aanleg van uw vloerverwarming inclusief:
btw, vloerverwarmingsbuizen, regelunit, vloerverwarming aansluiten op bestaande cv-installatie, verwijderen radiatoren, eventuele aanpassing van de stadsverwarming regelunit, by-pass ventiel, extra sleuven in uw vloer (voor bijvoorbeeld een audio-installatie), arbeidsloon, montage, reiskosten, installatie vullen en getest opleveren.

Bij veel bedrijven wordt als voorwaarde gesteld dat de cv-installatie zich op minder dan 1,5  meter afstand bevindt van de aan te leggen vloerverwarming. Bij Quality Heating geldt die voorwaarde niet. Wij kunnen uw vloerverwarming aanleggen, zelfs als de cv-installatie aan de andere kant van uw woning zit. We doen dit zonder extra kosten te berekenen. Ons doel is een vloerverwarming voor u aan te leggen, zonder dat u enige zorgen heeft.

Factoren die een rol spelen in de prijs

Er zijn een aantal factoren die een rol spelen in de prijs van een vloerverwarming, we hebben ze hieronder op een rijtje gezet”:

 • Oppervlakte van de vloer
  Grotere oppervlakten kosten meestal meer geld.
 • Hoofdverwarming of bijverwarming
  Dit is een belangrijke factor. Als hoofdverwarming moet de vloerverwarming meer warmte leveren, Dat heeft invloed op de prijs.
 • Ondervloer
  Sommige ondervloeren moeten eerst nog worden bewerkt voordat de vloerverwarming kan worden geplaatst.

Een belangrijke tip die we u graag meegeven is dat u beter direct op alle plekken in uw huis vloerverwarmingen kan aanleggen. Als u ervoor kiest om de vloerverwarming in een andere ruimte pas later aan te leggen, bent u meer tijd en geld kwijt.

Garantie

U wilt zekerheid, en dat begrijpen wij van Quality Heating. Wij hebben vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en zijn bereid om hier garantie over te geven. Wij verwachten niet dat er iets misgaat met uw vloerverwarming, maar gebeurd dat toch, dan heeft u altijd de zekerheid van onze duidelijke garantie. Hieronder vindt u onze garantieregeling:

 • Voor de verwarmingsbuizen kunnen we u een garantie aanbieden van 50 jaar.
 • Voor de installatie en de verdelerpomp bieden we u een garantie van 6 jaar aan. Voor enkel 89 euro eenmalig heeft u wel 10 jaar garantie.

Waarom vloerverwarmingen bij Quality Heating?

U kunt zich nu misschien nog afvragen waarom u een vloerverwarming bij Quality Heating zou aanschaffen, wij zullen u een aantal redenen geven waarom wij boven onze concurrentie uitstijgen:

Laagsteprijsgarantie
U betaalt nooit teveel voor uw vloerverwarming bij Quality Heating, want wij hebben de laagsteprijsgarantie.

Beste kwaliteit
Quality Heating ontwikkelt zijn eigen producten. Zo kunnen we kwaliteit garanderen.

Eerlijk advies
De website is een bron van informatie over vloerverwarming, daaraan kunt u zien dat wij het van groot belang vinden dat uw vloerverwarming bij u en uw woning past. Kunt u de informatie die u zoekt niet vinden? Wij helpen u graag verder, wij zijn pas tevreden als u dat bent!

Géén annuleringskosten
Als u om welke reden dan ook helaas moet afzien van uw vloerverwarming, is dat geen probleem bij Quality Heating. Wij zullen geen kosten inrekenen.

Géén betaling vooraf
Er zijn vele verwarmingsbedrijven die uw geld vóór het aanleggen willen ontvangen, maar daar is Quality Heating het niet mee eens. Wij vertrouwen u en vinden het daarom zeer redelijk dat u achteraf betaald.

Geen verborgen kosten
Veel bedrijven sturen u achteraf nog een rekening die bovenop uw originele offerte komt. Bij Quality Heating verafschuwen we dat soort zaken. Als u iets vergeten bent aan te geven op uw offerte, zullen we altijd voor de aanleg hiervan u de prijs aangeven.

U bepaalt de installatiedatum
Wij snappen dat u graag zelf de datum van installatie wilt bepalen, daarom zijn wij daar zeer flexibel in.

Sier- of klus Beton nodig voor eigen huis & tuin? Bezoek snel Betondingen.nl

Boomschors in big bags bestellen