Als aannemersbedrijf, gevestigd in Rotterdam, voeren wij niet alleen verbouwingen, montages en reparaties uit; ook vanuit onze groenafdeling zijn wij erg actief. Dit resulteert in algeheel groenadvies, het ontwerpen van tuinen, bouwrijp maken van grond, groenaanleg, bestrating en de opbouw van carports, tuinhuisjes e.d.

Lichtadvies

Klanten vragen ons regelmatig wat wij hen adviseren omtrent de tuinverlichting.

  • Ons advies? Gebruik LED verlichting; verkrijgbaar in tuinpalen.
  • Waarom LED? LED lampen hebben een energiebesparende eigenschap, wat erg belangrijk is aangezien de tuinverlichting praktisch het hele jaar door aanstaat.
  • Ongeacht het design van de lamp -want tuin LED verlichting is natuurlijk in vele varianten te verkrijgen- kies voor LED indien u niet aan het einde van het energiejaar voor zeer onaangename financiële verrassingen wilt komen te staan.
  • Deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten Watt, waardoor u zelf de lichtintensiteit kunt bepalen.
  • Bij aanschaf: koop uitsluitend lampen die volledig waterdicht zijn en bestand zijn tegen hoos- en plensbuien. (u wilt niet weten hoe vaak een lamp uiteindelijk toch volloopt op den duur en zelfs kortsluiting kan veroorzaken).

Contact | Offerte

Hebt u nieuwe plannen voor uw tuin, of wilt u advies ontvangen van onze hoveniers? Neem in dat geval vrijblijvend contact met ons op.

Boomschors in big bags bestellen

Inspiratie opdoen? Wij mochten van het bedrijf MyPlanedLED enkele fraaie voorbeelden gebruiken van LED tuinpalen. Allen zeer divers en van een hoogwaardig, modern design. Volledig water- plensdicht.

tuinpaal-design-led-grafiet-5w-650mm-hoog

Tuinpaal van antraciet.

tuinpaal-verlichting-led-design-400mm-hoog-112mm-3

Zeer moderne LED tuinpaal, mooi voor privé én zakelijk gebruik.

tuinpaal-verlichting-landelijk-brons-chroom-nikkel

Deze modern landelijke tuinpaal kan prachtig geïntegreerd worden
langs struiken en bomen. Hij gaat geruisloos op in het geheel, zonder
écht over het hoofd te worden gezien.

Sier- of klus Beton nodig voor eigen huis & tuin? Bezoek snel Betondingen.nl