Een fietsniet kopen: waar moet je op letten?

Allereerst, wat zijn fietsnieten? Fietsnieten zijn metalen fietsenhouders waar je direct je voorwiel in kunt rijden, zodat je fiets stevig vaststaat. Fietsnieten kunnen zowel los als standaard geplaatst worden, of juist voorzien zijn van een betonvoet. Deze betonvoet wordt ingegraven in de bestrating, waardoor de fietsenstandaard muurvast staat en niet zomaar verwijderd kan worden.

Een fietsniet kopen doe je niet zomaar. Je moet namelijk rekening houden met allerlei zaken als je de juiste fietsniet in huis wilt halen voor je persoonlijke situatie. Hieronder kom je precies te weten waar je allemaal op moet letten als je een fietsniet gaat kopen.

Een fietsniet kopen

Een fietsniet, ook wel een fietsbeugel genoemd, kan het beste omschreven worden als een praktisch systeem voor het parkeren van fietsen. Dit geldt vooral op locaties waarbij er sprake is van beperkte ruimte. Koop je een fietsniet, dan kan. Je uitgaan van milieuvriendelijkheid, een lange levensduur, een optimale bescherming, stootvastheid en de onderhoudsvrijheid.

De prijs versus kwaliteit

Let ten eerste goed op de prijs-kwaliteitverhouding van een fietsniet die je wilt kopen. Het is namelijk niet de bedoeling dat je een fortuin gaat uitgeven aan fietsklemmen van slecht kwaliteit. Om verzekerd te zijn van de ideale prijs-kwaliteit kan je zorgen voor het maken van een vergelijking.

Let op het ontwerp

Ook het ontwerp van een fietsniet is belangrijk. Je kunt fietsnieten namelijk kopen in verschillende soorten, stijlen en formaten. Kies voor een fietsniet die past bij de rest van de omgeving om te zorgen voor een strak en modern geheel.

Fietsniet met betonvoet kopen

Bezoek de website Fietsnieten.nl indien je fietsnieten met een betonvoet wilt kopen, zodat je er extra zeker van bent dat deze niet verwijderd kan worden en muurvast staat. Ontdek de mogelijkheden op Fietsnieten.nl.

Fietsniet zelf plaatsen, of juist liever de klus uit handen geven? Vraag vrijblijvend bij RS Aannemersbedrijf een offerte aan.