Goede stukadoor vinden: hoe doe je dat?

Heb je het huis van je dromen laten bouwen, maar moeten de muren of plafonds afgewerkt worden? Schakel een stukadoor in die voor een prachtige afwerking van je huis zorgt. Benieuwd hoe je een goede stukadoor kan vinden? In dit artikel vertellen we je er alles over.

Vraag bij verschillende vakmannen offertes aan

Wil je zeker zijn van de beste prijs voor je klus? Vraag dan bij verschillende stukadoors offertes aan. Op deze manier kun je goed kijken welke stukadoor jij het meeste geschikt vindt voor de klus. Daarnaast bespaar je flink op de kosten op offertes te vergelijken.

Wil je graag besparen op het inhuren van een stukadoor? Let er dan goed op waar de vakman vandaan moet komen. Er worden altijd voorrijkosten gerekend, door een stukadoor in jouw buurt te zoeken kun je hier flink op besparen.

Wees zo specifiek mogelijk in je wensen

Wees bij de aanvraag zo specifiek mogelijk over wat er precies moet gebeuren in je woning. Zo kan een stukadoor zich goed voorbereiden en ervoor zorgen dat de juiste materialen aanwezig zijn. Zo zorg je ervoor dat je zeker weet dat de vakman precies weet wat hij moet stucen. Er zijn namelijk verschillende soorten stucwerken mogelijk. Denk aan raapwerk, pleisterwerk en sierwerk.

Vraag rond in je familie of vriendenkring

Vraag eens rond bij bekenden of ze een goede stukadoor kunnen aanraden. Het is altijd fijn om door een ander zijn positieve ervaring een goede stukadoor in vertrouwen te kunnen nemen.

Let op een keurmerk

Wil je er zeker van zijn dat je een vakman voor de klus inschakelt? Let dan op een keurmerk. Zo kun je letten op het NOA-keurmerk, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven. Daarnaast heb je ook nog Afbouwkeur. Daar vindt je ook erkende afbouwbedrijven die kwaliteit leveren.

Offerte aanvragen voor een aannemer bij in Rotterdam? Neem vrijblijvend contact op met RS Aannemersbedrijf.