Turn key bedrijfspand laten bouwen?

Tegenwoordig worden steeds meer bedrijfspanden, zoals grote opslag- en werkruimtes ’turn key’ opgeleverd door één en hetzelfde bouwbedrijf. Het in Brabant gevestigde bouwbedrijf Hercuton is zo’n grootschalig bouwbedrijf wat gespecialiseerd is in betonbouw. Hoe ziet dat er precies uit, de oplevering van een turn key bedrijfspand?

Vlotte oplevering bedrijfspand d.m.v. prefab bouw

Prefab betonbouw heeft de toekomst wanneer het aankomt op de bouw van grootschalige hallen en loodsen. Dankzij de voor-geconstrueerde betonnen delen (pre-fabricaat; prefab) zijn vele type bedrijfshallen in een relatief kort tijdsbestek te realiseren – iets wat geen afbreuk doet aan de kwaliteit van het bedrijfspand; integendeel, de robuuste betondelen zijn er juist voor gemaakt om grootste hallen mee te bouwen.

Turn key oplevering bedrijfspand

Het bedrijf Hercuton is niet alleen specialist in het realiseren van nieuwe bedrijfspanden, ook worden deze in verreweg de meeste gevallen Turn Key opgeleverd. Het turn key opleveren van een bedrijfspand houdt in dat vloeren, leidingen, afvoeren, bedrading, luchtsystemen, sanitair en overige allemaal door het bouwbedrijf worden verzorgd. Vanaf het bouw-klaar maken van de grond tot aan de laatste lichtknop wordt het bedrijfspand in gebruiksklare staat opgeleverd.

Contact

Hebt u voor uw onderneming interesse om een energieneutraal bedrijfspand te laten realiseren d.m.v. prefab bouw op turn key basis? Neem in dat geval vrijblijvend contact op met Hercuton voor het maken van een afspraak voor een oriënterend gesprek. Ontdek de vele mogelijkheden van prefab bouw en turn key oplossingen op maat.